2023-12-01

Tre nya kollegor!

Under hösten har Eniac välkomnat tre nya anställda – Emmy Granath, Johannes Ahlström och Madelene Comstedt. Kanske träffade du på någon av dem under årets användarmöte?

Emmy började på Eniac i mitten av september som kommunikatör och administratör. Tidigare arbetade hon i profilbranschen, men kommer senast från studier i humanekologi på Göteborgs universitet. På Eniac ansvarar hon för intern och extern kommunikation, har hand om kursadministration, och fixar med annat smått och gott som behövs på kontoret. Det hittills bästa med att jobba på Eniac tycker hon är den härliga stämningen som genomsyrar företaget – både mellan kollegor och i bemötandet från kunderna. Emmy beskriver sig själv som en glad person (med väldigt högljutt skratt) som mår som bäst när hon får vara kreativ. Hon är också ett dedikerat elfsborgsfan, vilket är det bästa med henne om man frågar Eniacs VD Anders.

Johannes är Eniacs senast anställda programutvecklare. Han jobbade sin första dag hos oss 1 november. Han kommer främst att arbeta med backend-utveckling för att underhålla och bygga vidare på existerande funktionalitet, samt skapa möjligheter för smidig integration mellan system. Innan Johannes anslöt sig till Eniac arbetade han som Business Analyst och mjukvaruutvecklare på finansavdelningen på ett stort företag. Förväntningarna på vad arbetet på Eniac kommer att erbjuda är höga – det han ser mest fram emot är att lära sig otroligt mycket och att få möjlighet att bidra till företagets utveckling i en social och vänlig miljö. Vem är då Johannes? Enligt egna utsagor är han en drömmare av rang. Vad exakt han drömmer om håller han dock gärna för sig själv – lite mystik måste ju bevaras som nyanställd!

Madelene är vårt senaste tillskott – hon har nu jobbat som ekonomikonsult på Eniac i snart tre veckor. Hon kommer bland annat att förstärka vårt ekonomiteam på redovisningssidan. Innan sin start på Eniac jobbade Madelene som ekonomichef på ett IT-bolag, och hade dessförinnan liknande roller där hon samlade på sig kunskap som hon nu hoppas kunna få bra användning för i sin nya roll. På Eniac är hennes förhoppning att hon ska få lära sig mycket nytt och kunna bidra i utvecklingen framåt. Därtill ser hon fram emot att lära känna alla nya kollegor och bekanta sig med en ny värld inom kyrkan. Madelene beskriver sig själv som en nyfrälst Lindy-hoppare som älskar sociala nätverk och tycker att Excel är guds gåva till mänskligheten, näst efter Cola Zero.

Varmt välkomna till våra tre nya kollegor!