Höjdpunkten på året

Varje år sedan 1988 har vi på Eniac hållit ett användarmöte i någon form. Det har växt från 10 till över 500 användare som deltar i funktionspass, lyssnar till inspirationsföreläsningar, besöker utställare och mycket mer. Om du frågar oss är det årets absoluta höjdpunkt när vi äntligen får träffa så många av våra Aveny-användare på samma gång. Det blir alltid lyckade dagar med engagerande diskussioner, intressanta kunskapsutbyten och mycket givande erfarenheter.

Under användarmötet får deltagarna bland annat ta del av nyheter i Aveny och tips kring hur de kan jobba mer effektivt i programmen. Därtill får de träffa andra användare från hela landet, och utbyta erfarenheter med varandra.

Har nu några frågor om användarmötet? Mejla oss på anvandarmote@eniac.se

Användarmötet 2024

SAVE THE DATE: I år tar användarmötet plats på Clarion Hotel Post i Göteborg, 21-22 november. Hoppas vi ses då!

  • Deltagaravgift för torsdag 21 november: 2 490 kr/person (moms tillkommer). Lunch, kaffe och kvällsaktivitet ingår. Middag med underhållning bjuder Eniac på för torsdagens konferensdeltagare, vilket innebär att priset är samma oavsett om deltagaren är anmäld till enbart dag eller dag + kväll.
  • Deltagaravgift för fredag 22 november: 1 085 kr/person (moms tillkommer). Kaffe och lunch ingår.

Anmälan till årets användarmöte öppnar efter sommaren.
Nu är det möjligt att boka hotellrum!

Finns det någon särskild punkt som du önskar att vi inkluderar i årets användarmöte? Kanske en process eller rutin som behöver förtydligas? Mejla oss på anvandarmote@eniac.se med ditt förslag!

Nyheter

Under torsdagen välkomnar vi Annika Telléus som är författare, föreläsare och coach. Hon kommer att föreläsa om vikten av att lyssna på varandra.

Middagsunderhållningen är bokad! Under kvällen 21 november kommer det att bjudas på show och underhållning av Lasse Kronér och Partypatrullen.

Tidigare användarmöten

Det händer mycket roligt och lärorikt under våra användarmöten! Nedan ser du ett smakprov på vad tidigare år har bjudit på.