Vilka är vi?

Eniac erbjuder mjukvaror och affärssystem som gör det enkelt för våra kunder att fokusera helhjärtat på sin verksamhet.

Vi utvecklar våra lösningar från grunden, och installerar, utbildar och konsulterar för att skapa bästa möjliga användarupplevelse – i allt från design till funktion. För oss är det viktigt att de programpaket och affärssystem som vi utvecklar inte bara håller en hög standard, utan att de också är anpassade efter våra kunders behov. Vi utvecklar alla våra program och affärssystem själva, vilket innebär att vi kan vara mycket följsamma när det gäller att vidareutveckla och optimera utifrån nya förutsättningar.

Vi på Eniac försöker alltid jobba långsiktigt, lyhört, flexibelt och prestigelöst. Och under våra drygt 40 år som växande bolag har vi märkt att allt hänger ihop. Framgångsrika affärer börjar med ett gott arbetsklimat – det gäller både hos oss och gentemot våra kunder. En vänlig fråga ger ett hjälpsamt svar, ett proffsigt bemötande skapar förtroende och respekt. Arbetsglädje ger förmåga att tänka nytt, vilket ger oss förutsättningar att skapa innovativa produkter som genererar nya frågor som behöver hjälpsamma svar. På så vis lyfter vi varandra och skapar system i världsklass, människor och teknik emellan, som i sin tur gör världen lite bättre, genom att låta våra kunder fokusera helhjärtat på det som de brinner för.

Välkommen till Eniac – system med omtanke.

Kreditvärdighet

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.