2024-02-09

Utvecklingsdag för Aveny myCarta Drift och underhåll

Vi älskar att utveckla våra produkter i samråd med våra kunder! Och vi är så glada att vi har kunder som engarerar sig och vill bidra till produktutvecklingen.

Onsdagen den 7 februari bjöd vi in till en heldag med fokus på utveckling av vår nya produkt Aveny myCarta Drift och underhåll. Vår samarbetspartner Aveki var med och visade vad kommunerna använder idag, och ett antal av våra kunder bidrog med insikter kring vilka behov kyrkogårdsförvaltningarna har. Massor med idéer diskuterades i mindre grupper och vi kom till en prioriteringslista för framtida utveckling – riktigt givande och roligt!

Under dagen fick vi även kort presentera vår senaste produkt under utveckling, som är så pass ny att den vid dagens start ännu inte hade något namn. Efter omröstning bland deltagarna bestämde vi oss tillsammans för namnet Aveny Plan B. Denna produkt kommer ni snart att höra mer om.

Deltagarna kom från Borås pastorat, Danderyds församling, Eskilstuna pastorat, Gävle pastorat, Lunds pastorat, Sollentuna församling, Aveki och Eniac. Stort tack till alla som var med och gjorde denna dag så lyckad!