Kampanj under vår och sommar

Just nu har vi kampanj med förmånligt pris på vår nya rutin Bokföringsorder. Kampanjen pågår till och med augusti 2024 – så passa på! Alla församlingar/pastorat som använder Aveny Ekonomi kan ha god användning för Bokföringsorder. Produkten ingår för de som är med i Ekonomitjänsten. Är du intresserad av att höra mer om vår nya rutin? Den 21 och 30 maj håller vi digitala kaffesnack med kort men matnyttig information, läs mer här.

Bokföringsorder – minska den manuella hanteringen

Nu släpps äntligen Bokföringsorder i Nya Aveny, rutinen som riktar sig till dig som vill kunna skapa bokföringsorder på webben. Nya Aveny Bokföringsorder förenklar bokföring av ekonomiska händelser som inte härstammar från ordinarie flöden i Avenys olika delprogram. Här får ni hjälp med informationsöverföringen mellan verksamheten där aktiviteten skett och ekonomipersonal som bokför händelserna. Rutinen ger er även möjligheten att göra ändringsverifikationer genom en direktkoppling till Ekonomisk analys. Transaktionen blir spårbar då hela processen dokumenteras i Aveny, från skapandet till attest och bokföring.

Bokföringsorder är fortsatt under utveckling, och ett exempel på kommande funktionalitet är Utanordning, det vill säga en beställning av en utbetalning. Det kan exempelvis användas när diakonala medel lämnats ut eller när ett tillgodohavande behöver återbetalas till kund. I Bokföringsorder visas ett formulär som fylls i och attesteras i Nya Aveny, därefter granskas den och en verifikation skapas i windowsmiljön av ekonomiavdelningen som också genomför utbetalningen och bokför transaktionen.

Är du intresserad av Bokföringsorder och vill få offert, mejla sales@eniac.se.

Delta i ett kaffesnack

Låter Bokföringsorder som en rutin som kan förenkla arbetet på er förvaltning? Under maj månad håller vi två korta digitala demos med information om hur vår nya produkt kan vara en tillgång för er.

Anmäl dig här!

Andréa Bengtsson, Konsult Ekonomi
Annika Lindgren, Konsult & marknad

Under våra kaffesnack pratar vi 15 minuter om en produkt – i detta fall Bokföringsorder. Ta en kopp kaffe, eller något annat gott att dricka, och kom och lyssna! Det är helt gratis, och ni kan delta med hur många ni vill från samma församling/pastorat. Varmt välkomna!