Vill du bli vår nya kollega?

Är du ekonom med intresse för effektiva administrativa lösningar? Får du dessutom energi av att hjälpa andra att hitta den bästa lösningen? Och trivs du med att arbeta i gränslandet mellan ekonomi och IT?

Då är du säkert den vi söker.

Vi söker dig som vill vara med och stödja våra kunder i främst applikationssupport, men även utbildning och leverans samt utveckling av vårt affärssystem Aveny.

Vi erbjuder dig varierande och spännande arbetsuppgifter. Här får du chansen att arbeta tillsammans med kunniga, hjälpsamma och jordnära kollegor i ett kundnära bolag som satsar på sina medarbetare.

Sök redan idag då urval sker löpande!

Om företaget

Eniac levererar kvalificerade, administrativa system och IT-tjänster till våra kunder, så att de kan fokusera helhjärtat på sin verksamhet. Vi är marknadsledande leverantör till enheter inom Svenska kyrkan. I och med att vi själva utvecklar vårt affärssystem Aveny, kan vi vara följsamma när det gäller att vidareutveckla och optimera utifrån nya förutsättningar.

Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas inom ekonomi, projektledning, utbildning, kundsupport samt kravställning och test. Företaget kännetecknas av en platt organisationsstruktur med stort eget ansvar. Medarbetarna i företaget arbetar som ett team och sätter alltid kunden i fokus.

Vi på Eniac försöker alltid jobba långsiktigt, lyhört, flexibelt och prestigelöst. Under våra dryga 40 år som växande bolag har vi märkt att allt hänger ihop. Framgångsrika affärer börjar med ett gott arbetsklimat – det gäller både hos oss och gentemot våra kunder. På så vis lyfter vi varandra och skapar system i världsklass, människor och teknik emellan. Detta i sin tur leder till att våra kunder kan fokusera helhjärtat på det som de brinner för. Eniac omsatte 2020 drygt 50 miljoner kronor och har idag drygt 30 anställda i Mölndal och Stockholm.

Vi arbetar i nyrenoverade lokaler på Krokslätts Torg i Mölndal och våra konsulter har idag egna rum. Det finns även ett mindre kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I din roll som Ekonomikonsult kommer du att arbeta med Eniacs funktioner inom Ekonomi som används av nästan 300 kunder i hela landet. Systemet omfattar redovisning, uppföljning/analys, leverantörsreskontra, kundreskontra med order och fakturering, anläggningsreskontra och budget. Du kommer att ha fokus på att ge våra kunder kvalificerad specialistsupport kring systemet. I tjänsten ingår även utbildningsuppdrag och mindre konsulttjänster samt testning i utvecklingen av programmet.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Mölndal. Våra kunder finns över hela Sverige så resor inom Sverige kan förekomma.

Vi söker dig som

  • har ekonomiutbildning på lägst YH-nivå kombinerat med minst 2 års erfarenhet som ekonomi-assistent.
  • har goda kunskaper av löpande bokföring, budget, reskontror och gärna även bokslut och årsredovisning.
  • har erfarenhet av att planera ditt eget arbete och att arbeta i projekt.
  • är bra på att uttrycka dig både verbalt och i skrift. Det är ett krav att du talar och skriver svenska obehindrat.
  • trivs med att prata inför grupp.
  • drivs av att ge god service.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med affärssystem, av applikationssupport och/eller branscherfarenhet. Som person är du utåtriktad och social med ett stort driv att lära dig nya saker. Ödmjukhet och kundfokus värderas högt inom företaget.

Du trivs i mötet med användare och tycker om att samarbeta med andra i team för att hitta de bästa lösningarna och dela med dig av dina kunskaper. Du sätter alltid kunden i fokus och vill hitta bästa lösningen i varje situation. Du tycker även om att ha mycket eget ansvar och driva ditt arbete på egen hand, samtidigt som du respekterar och värdesätter dina kollegor.

Arbetets omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare efter en provanställning om 6 månader.

Lön: Marknadsmässig.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Produkt- och konsultchef Liselotte Wilske liselotte.wilske@eniac.se

Välkommen med din ansökan via work@eniac.se redan idag!

Ange namn, mejladress och mobilnummer. Bifoga CV och Personligt brev.