Plan B om det oväntade händer

Nu släpper vi Aveny Plan B – en ny produkt som vi hoppas att ni aldrig kommer behöva använda. Med Plan B tar systemet automatiskt ut excelrapporter över den mest essentiella informationen i Grav, Bokning och Bisättningsjournal, och lagrar dessa i en extern molntjänst på svensk mark. Vid en eventuell krissituation kan ni komma åt rapporterna, och därmed känna er säkra på att ert arbete inte går förlorat.

Vi gör det enkelt för er med standardiserade rapporter som exporteras varje dag i en sluten kedja. All data är fullständigt krypterad hela vägen, och lagringen når gott och väl upp till de krav som ställs enligt GDPR.

Plan B skapar en extra säkerhet som ger förutsättningarna för att er verksamhet ska kunna fortsätta även om det inte går att få tillgång till Aveny. Vår ambition är att systemet ska kunna stödja de beredskapsplaner som ni på församlingar och kyrkogårdsförvaltningar har satt upp, och göra det enkelt att vara förberedd.

Automatiserat, krypterat och säkert – det kallar vi system med omtanke.

Klicka på länkarna nedan för att se de rapporter som i dagsläget kan exporteras med Aveny Plan B:

Dessa rapporter kommer att fortsätta utvecklas efter att vi kör igång de första enheterna. Det finns även möjlighet att det tillkommer fler rapporter framöver efter önskemål från våra kunder.

Vår samarbetspartner Synkzone

För att se till att er data alltid är skyddad levereras Aveny Plan B i samarbete med Synkzone som är experter på säker lagring och kryptering.

Anmäl ditt intresse