Webbinarium: Administrera den löpande statistikrapporteringen i Aveny

Kursdatum: 20220602 Program (PDF)

Webbinarium: Administrera den löpande statistikrapporteringen i Aveny

Torsdag 2 juni kl 10.00

Välkomna till ett webbinarium med fokus på administrering och arbetssätt rörande löpande statistik. Under tillfället kommer vi att prata om viktiga delar som behöver finnas med på en bokning, verksamhetstyper för statistikföring, urval för löpande statistik.

Vi kommer att gå igenom:

  • Arbetsgången från upplägg av en bokning till rapporteringen av statistik
  • Årsbaserad statistik
  • Hur kontrollerar jag statistiken i Aveny med hjälp av urval
  • Hur fungerar kopplingen till Avstämningssidan?

Webbinarieledare: Cornelia Söderström      Pris: 425 kronor exklusive moms

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Sista anmälningsdag: 31 maj 2022

Länk till webbinariet skickas ut i anslutning till kurstillfället. Vid för få deltagare kan kursen komma att ställas in. Avgiftsfri avbokning kan ske senast 2 dagar före webbinarietillfället.De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.