Grundkurs Aveny myCarta – digital utbildning 7 december kl. 09-16

Kursdatum: 20211207 Program (PDF)

För er som inte har gått någon utbildning tidigare eller vill förnya kunskaperna.

På grundkursen får du lära dig att förstå programmets uppbyggnad, samt att hitta i kartan: zooma, söka, ta fram information. Du får också lära dig att mäta i kartan, rita och anteckna samt att skapa utskrifter. Kursen avslutas med en genomgång av kartfunktionerna som är kopplade till Aveny.

Du kommer innan utbildningstillfället att få en inbjudan till ett digitalt möte där du får genomgångar av kursledaren och har möjlighet att jobba i din egen databas med övningsuppgifter.

Du behöver en dator med internetuppkoppling, mikrofon och gärna en webbkamera.

En kursdag kostar 3 700 kr (+ moms) per deltagare och då ingår utbildningsmaterial.
Kursen kan ställas in om det blir för få anmälningar.

Sista anmälningsdag: 30 nov. Anmäld deltagare får bytas ut mot annan deltagare.

Vid för få deltagare kan kursen komma att ställas in.

 

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.