Digital Grundkurs – Grav för självlärda den 27 april 2021

Kursdatum: 20210427 Program (PDF)

Grundkurs i gravprogrammet för självlärda.
Vi ser att alla som kommer har jobbat i programmet ett tag men anser sig inte ha fått grunderna ordentligt. Vi går igenom A-Ö i gravprogrammet, allt från att lägga upp en ny grav till att gravsätta, lägga till kontakter, lägga upp skötselrader och enklare sökningar.
Grundkurs för självlärda är innehållsmässigt samma sak som grundkursen på två dagar, men vi går igenom uppgifterna i snabbare tempo.

Anmäl dig härDe personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.