Anmälan till Användarmöte 2022 – FULLBOKAT

Nu är det dags att anmäla sig! Välkommen till Scandic Göteborg Central den 17-18 november!

Uppdatering gällande hotellbokning: De rum som var förreserverade 17-18 november är nu fullbokade. Det finns fortfarande ett fåtal rum kvar för det avtalade priset natten 16-17 november.

Sista anmälningsdag är 15 september.

I samband med din anmälan kommer du att få ett bekräftelsemejl som skickas ut manuellt. Har du inte fått en bekräftelse 7 arbetsdagar efter inskickad anmälan ber vi dig kontakta oss via anvandarmote@eniac.se.

Varmt välkommen!

OBS: Användarmötet 2022 är fullbokat, vid anmälan placeras du i en reservlista och blir kontaktad om ledig plats blir tillgänglig.De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid fakturering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.

Mer nyheter