2022-09-28

Tre nya verksamhetskonsulter!

Under våren började vår nya verksamhetskonsult Andreas Hanberger hos oss, och i september fick vi förstärkning av två till – Viktoria Buti och Lena Andersson. Kanske har ni redan hunnit träffa dem i vår kundsupport eller under en kurs!

Viktoria är civilekonom och kommer närmast från Göteborgs domkyrkopastorat där hon arbetade under fyra år och dagligen använde Aveny. Utanför jobbet spenderar hon tid med sin familj, är intresserad av hantverk och ute mycket i naturen. I Viktorias arbete som konsult kommer hon att fokusera mycket på kundsupport, något som hon tidigare arbetat med innan hon kom till domkyrkopastoratet. Att hon har erfarenhet av både support och av Aveny är ett stort stöd för henne och hon ser fram emot att kunna hjälpa våra användare på bästa vis.

Även Andreas har bakgrund i Svenska kyrkans verksamhet och har arbetat många år i Stenungsunds pastorat i olika roller och är engagerad som förtroendevald. Sin branschkunskap ser Andreas som en stor fördel i sitt arbete och han ser fram emot att kunna bidra med sin erfarenhet vid utveckling av våra program. Att hjälpa våra användare att arbeta effektivt och förbättra delprogrammen utifrån deras behov är det som Andreas tycker är roligast.  

Lena som kommer från en annan bransch upptäckte Eniac av en slump när hon flyttade till Mölndal. När hon promenerade förbi vårt kontor blev hon nyfiken, sökte på företagsnamnet och hittade att vi letade efter en konsult med just hennes kvalifikationer. Lena skickade in en ansökan och efter drygt två månader hos oss är hon nöjd med sitt beslut, hon trivs med en stor variation av arbetsuppgifter och tycker att det allra roligaste är att möta våra användare vid tillfällen såsom utbildningar och kundsupport.