2022-07-25

Våra nya programutvecklare!

Under våren har vi välkomnat två nya programmerare till vårt team – Guillaume Bianchi och Alex Wahlandt. Guillaume kommer att arbeta med delprogrammen på kyrkogård- och församlingssidan och Alex kommer att fokusera på utveckling av ekonomiprogrammen.

Guillaume är ursprungligen från Marseille i Frankrike och flyttade till Sverige 2011. Han har en kandidatexamen från Högskolan i Borås i informationsarkitektur med backend webbutveckling som specialisering. Det roligaste med att arbeta på Eniac är enligt Guillaume att kunna vidareutveckla program som ger stor nytta för kundens verksamhet! Han uppskattar också möjligheten att ha varierade uppgifter, och ser fram emot att fortsätta att utveckla Nya Aveny.

Alex kan vara ett välkänt ansikte för några av våra kunder, han startade nämligen sin karriär på Eniac med att ha hand om växeltelefonen för många år sedan. Efter att ha avslutat en kandidat i datavetenskap vid Uppsala universitet jobbade Alex sedan i två år på Skandia i Stockholm med programutveckling innan det var dags att återvända till västkusten. På Eniac ser han fram emot att arbeta med trevliga kollegor och att utveckla hållbara och kvalitetssäkrade IT-lösningar med teknik som ligger i framkant. Utanför jobbet är Alex en stor supporter av fotbollslaget Elfsborg och gillar löpträning och klättring.

Välkomna hälsar vi Guillaume och Alex!