2023-10-06

Ettårsfirande för tre systemutvecklare!

Tre av våra systemutvecklare har nu jobbat ett år på Eniac – Caesar Alhawi, Jonathan Karlsson och Rashin Aeini. De började alla sin anställning i oktober 2022, och arbetar med utveckling av programmen inom kyrkogård och församling.

Caesar kommer från Syrien, och bodde i fem olika länder innan han flyttade till Sverige år 2014. Han har alltid varit fascinerad av teknik och dess förmåga att lösa problem, vilket är varför han valde att arbeta med systemutveckling. Därtill uppskattar han samarbetet och de kreativa aspekterna av arbetet. Det bästa med att jobba på Eniac är enligt honom den stödjande och inkluderande arbetsmiljön som gör att det känns som ett nöje att komma till jobbet varje dag. Caesar är också en film- och musikentusiast av rang, och bidrar gärna till att liva upp kontoret med en härlig låt eller intressant filmkuriosa.

Jonathan är ursprungligen från Värnamo, och flyttade till Göteborg efter studier i Halmstad. Han valde att jobba med programmering eftersom han gillar att omvandla idéer till funktionella lösningar, och använda sin kreativitet för att lösa problem. Det stora ansvaret som ges, och utvecklingspotentialen på Eniac ser han som något unikt och väldigt givande. Han anser också att kollegorna och alla roliga aktiviteter som anordnas är något av det bästa med att jobba på Eniac. Utanför arbetet umgås Jonathan gärna med familj och vänner, och har därtill ett stort intresse för att resa till nya länder och städer som han aldrig har besökt tidigare.

Rashin är född och uppvuxen i Iran, och har bott i Sverige i tre år. Hennes intresse för programmering grundar sig i att hon får uttryck för sin kreativitet. Hon uppskattar att hon genom sitt arbete kan skapa något värdefullt och hjälpsamt för människor. Enligt henne är några av de bästa aspekterna med att jobba på Eniac den starka gemenskapen, de engagerande projekten och det goda arbetsklimatet. Omtanken mot både anställda och kunder menar hon är något som bidrar till varför Eniac är en bra arbetsplats. På sin fritid gillar hon att vandra i skogen, träna på gym, titta på romantiska filmer, och spela schack med sin man.

Vi är så glada att vi har dessa tre fantastiska personer i vårt team på Eniac!