2023-09-05

Anmäl dig här! Användarmöte 2023 i Stockholm

Vi bjuder in till två fullspäckade konferensdagar fyllda med Aveny-nytt, funktionspass och inspirerande föreläsningar. 

Dag 1

Anders Wahlandt, VD och Johan Havner, utvecklingschef på Eniac inleder vårt 36:e användarmöte! Därefter informerar Eniac om vad som är på gång inom utveckling av Aveny. Dagens inledning efterföljs av funktionsinriktade grupper, vilket är det stora fokuset under torsdagen. Detta innebär att deltagare, som är intresserade av flera olika funktionsområden, får möjlighet att delta i tre olika funktionsgrupper utan att gå miste om något. De flesta kombinationer är möjliga. Efter lunch får vi lyssna på Aron Anderson, aronanderson.se, som ger oss en inspirationsföreläsning om att våga sätta upp mål, och klara dem, oavsett hinder. Om orubblig motivation, vikten av laganda och avgörande mental inställning. Torsdagens program avslutas som varje år med middag och underhållning som Eniac bjuder på.

Dag 2

Användarmötets andra dag är fylld med intressanta föreläsare och aktuella ämnen.

Efter en kort inledning av Johan Havner, utvecklingschef på Eniac, fortsätter Eva Årbrandt Johansson och Sofia Skog från Rättsavdelningen, kyrkokansliet med att berätta om vad som är aktuellt inom begravningsverksamheten.

Näst på tur är Anne Wolgast, VD hos vår samarbetspartner Aveki (f.d. VA-utveckling) som har jobbat med stöd till kommunernas VA-avdelningar i över 20 år. Kommunerna har kunnat bokföra driftstörningar och insatser direkt ute i fält under lång tid. Nu är Drift och Underhåll på gång även hos kyrkogårdsförvaltningarna och då kommer vi självklart dra nytta av denna långa erfarenhet.

Efter fikapaus är det dags för Gussy Löwenhielm, komikern och författaren som har gjort succé med sina underfundiga Fredsdruvor på Instagram och i bokform.

Fortsätter gör Anna Edling och Catarina Thedin, som kommer att informera om vad som är på gång hos Svenska kyrkans Nationella nivå.

Avslutningsvis sammanfattar Johan Havner och Anders Wahlandt mötet och presenterar bland annat platsen för vårt Användarmöte 2024!

Utställare

Under hela konferensen kommer utställare finnas på plats. Inom kort kommer vi att publicera en lista på aktuella utställare inför årets användarmöte. Passa på att besöka dessa under pauser och lunchen. Personal från Eniac och Aveki kommer finnas tillgängliga i vår monter. Kom förbi och säg hej och passa på att ställa dina frågor.

Hotellbokning
All information om hotellbokning kan hittas här. Rummen är bokningsbara fram till 1 oktober, sedan kommer de reserverade rummen bli tillgängliga för allmänheten. Observera att om ert belopp överstiger 5000 kronor och ni vill ha bokningen fakturerad måste ni först bekräfta rummen med ett kreditkort och sedan kontakta hotellet angående möjlighet att få faktura.

Kostnad och avbokningsvillkor

Sista anmälningsdag är 20 oktober men tveka inte att anmäla er redan idag, platserna är begränsade och användarmötet kan bli fullbokat.

Anmälan av specialkost
Anmälningar och ändringar av specialkost och allergier kan göras senast tre veckor innan användarmötet, efter denna tidpunkt tillkommer en extra kostnad från hotellet. I er anmälningsbekräftelse kan ni se vilken kostpreferens och/eller allergi som anmälts.

Frågor
Vid frågor om användarmötet är du varmt välkommen att kontakta oss via anvandarmote@eniac.se eller telefon 031-708 29 50

Mer nyheter