Corona

Eniac finns på plats som vanligt, var vi än är så kan du alltid få vår hjälp. Ingen av oss vet hur länge detta kommer att fortsätta, men under tiden ska vi göra vårt allra bästa utifrån rådande situation.

Vi kan inte träffas fysiskt under en obestämd tid, men istället hoppas vi på många intressanta och givande samtal och digitala möten.

Om ni skulle vilja ha en utbildning per telefon eller video, tveka inte att kontakta oss. Vi ska säkert kunna hitta en bra lösning på era önskemål.

Det finns kurser på vår hemsida öppna för anmälan, vi får följa utvecklingen och kommer naturligtvis att kontakta de anmälda i god tid om kurserna blir inställda.

Kontakta support@eniac.se om ni vill boka en digital utbildning eller har andra frågor, då kommer rätt person att återkomma till er inom kort.

Vi fortsätter att arbeta effektivt, positivt och med glädje samtidigt som vi med största respekt följer uppdateringarna angående Coronaviruset och anpassar vår verksamhet i enlighet med instruktioner från myndigheterna.

Vi får alla hjälpas åt att hantera den situation vi nu är i och göra vårt bästa för varandra och för vår värld.

Många varma hälsningar och önskan om allt gott!

Från oss/Eniac