2023-09-26

Tillsatt tjänst! Ekonom med intresse för IT

Tjänsten är nu tillsatt, och vi ser fram emot att välkomna vår nya kollega.
Stort tack till alla som ansökt!

Är du ekonom med gedigen redovisningskunskap och intresse för effektiva administrativa lösningar? Får du energi av att hjälpa andra att hitta den bästa lösningen? Trivs du med att arbeta i gränslandet mellan ekonomi och IT? Hos oss får du chansen att arbeta tillsammans med kunniga, hjälpsamma och jordnära kollegor i ett kundnära bolag som satsar på sina medarbetare.

Vi letar efter dig som vill vara med och stödja våra kunder i leverans, utbildning och support, samt fortsätta utveckla vårt affärssystem Aveny. Vi erbjuder dig varierande och spännande arbetsuppgifter. Sök redan idag då urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

I din roll som Ekonomikonsult kommer du att arbeta med Eniacs funktioner inom Ekonomi som används av drygt 300 kunder i hela landet. Systemet omfattar redovisning, uppföljning/analys, leverantörsreskontra, kundreskontra, anläggningsreskontra och budget. Du kommer att arbeta med utbildningsuppdrag, konsulttjänster, kundsupport samt framtagning av specifikationer och testning i utvecklingen av programmet. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Mölndal, resor inom Sverige förekommer.

Vi söker dig som:

  • är civilekonom eller motsvarande
  • har goda kunskaper i löpande bokföring, budget, bokslut och årsredovisning
  • har erfarenhet av att planera ditt eget arbete och att samordna projekt med flera deltagare
  • trivs med att prata inför grupp
  • uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet
  • har minst 3 års arbetslivserfarenhet

Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med affärssystem, av konsultrollen och/eller branscherfarenhet. Som person är du utåtriktad och social med ett stort driv att lära dig nya saker. Ödmjukhet och kundfokus värderas högt inom företaget.

Du trivs i mötet med användare och tycker om att samarbeta med andra i team för att hitta de bästa lösningarna och dela med dig av dina kunskaper. Du sätter alltid kunden i fokus och vill hitta bästa lösningen i varje situation. Du tycker även om att ha mycket eget ansvar och driva ditt arbete på egen hand, samtidigt som du respekterar och värdesätter dina kollegor.

Det är meriterande om du har körkort.

Om företaget

Hos oss på Eniac får du vara en del av ett företag som uppmuntrar till en hälsosam företagskultur genom att bland annat erbjuda friskvårdsbidrag och friskvårdstid. Vi har också en aktiv trivselkommitté som regelbundet planerar personalaktiviteter.

Vi levererar kvalificerade, administrativa system och IT-tjänster till våra kunder, så att de kan fokusera helhjärtat på sin verksamhet. Vi är marknadsledande leverantör till enheter inom Svenska kyrkan. I och med att vi själva utvecklar vårt affärssystem Aveny, kan vi vara följsamma när det gäller att vidareutveckla och optimera utifrån nya förutsättningar.

Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas inom ekonomi, projektledning, utbildning, kundsupport samt kravställning och test. Företaget kännetecknas av en platt organisationsstruktur med stort eget ansvar. Medarbetarna i företaget arbetar som ett team och sätter alltid kunden i fokus.

Vi på Eniac försöker alltid jobba långsiktigt, lyhört, flexibelt och prestigelöst. Under våra dryga 40 år som växande bolag har vi märkt att allt hänger ihop. Framgångsrika affärer börjar med ett gott arbetsklimat – det gäller både hos oss och gentemot våra kunder. På så vis lyfter vi varandra och skapar system i världsklass, människor och teknik emellan. Detta i sin tur leder till att våra kunder kan fokusera helhjärtat på det som de brinner för. Eniac omsatte 2020 drygt 50 miljoner kronor och har idag nästan 40 anställda i Mölndal och Stockholm.

Vi arbetar i lokaler på Krokslätts Torg i Mölndal och våra konsulter har idag egna rum. Det finns även ett mindre kontor i Stockholm.

Arbetets omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare efter en provanställning om 6 månader

Lön: Marknadsmässig

Har du frågor om tjänsten, kontakta Produkt- och konsultchef Liselotte Wilske liselotte.wilske@eniac.se

Välkommen med din ansökan via work@eniac.se redan idag!

Ange namn, mejladress och mobilnummer. Bifoga CV och Personligt brev.