Webbinarium: X-bridge – hur funkar det?

Kursdatum: 20220607 Program (PDF)

Webbinarium: X-bridge – hur funkar det?

Tisdag 7 juni kl. 13:30

Vill du veta mer om kopplingen mellan Aveny och Outlook? Vilka inställningar som man behöver göra i Aveny och Outlook och hur man hanterar när det kommer en ny medarbetare? Vill du kunna låsa telefonen via Telia Touchpoint för inkommande samtal vid t.ex. begravningar men inte på kyrkkaffet? Allt detta och lite till kommer vi ta upp under detta webbinarium.

Vi kommer att gå igenom:

  • En demonstration av hur kopplingen mellan Aveny och Outlook fungerar
  • Gå igenom inställningarna i Aveny
  • Visa inställningar för ombud i Outlook
  • För dig som inte ännu har funktionen eller för nya användare/anställda som vill lära sig.

 

Webbinarieledare: Andreas Hanberger         Pris: 425 kronor exklusive moms

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Sista anmälningsdag: 2 juni 2022

Länk till webbinariet skickas ut i anslutning till kurstillfället. Vid för få deltagare kan kursen komma att ställas in. Avgiftsfri avbokning kan ske senast 2 dagar före webbinarietillfället.De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.