Webbinarium – WebAveny Grav grunder kl 9-10

Kursdatum: 20210412 Program (PDF)

Webbinarium WebAveny Grav grunder

Vi kommer under Webbinariets gång att visa hur du söker fram gravplatser i WebAveny Grav och vilken information vi kan se på varje gravplats. Vi kommer även att titta på hur förloppet ser ut för vanvårdsmarkering, inventering av gravanordningar samt att ta bilder på gravplatserna. Sedan kommer vi även titta på ett par av styrvärdena i Aveny Grav för att bättre förstå underlaget vi ser i WebAveny Grav samt hur vi skapar händelser som administrationen kan få nytta av.
En grundläggande genomgång för dig som säsongsarbetare, är helt ny i WebAveny eller vill få tips & trix för att lägga upp arbetet.

Webbinarieledare: Niklas Johansson Miglavs               Pris: 425 kronor exklusive moms

Webbinarium

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.