Webbinarium – Skapa teman från grav till myCarta kl 9-10

Kursdatum: 20210414 Program (PDF)

Webbinarium Skapa teman från grav till myCarta och WebAveny myCarta

Ibland kan det vara en större fördel att få gravarna markerade i kartan än att få dem på en lista. Vi skapar nya teman i gravboken för att sedan ta fram temat i myCarta. Hur sparas urvalet och hur tar jag sedan fram dem i kartan.

Vi tittar även på den nya produkten WebAveny myCarta där vi kan visa teman i Webaveny.

Webbinarieledare: Marie Aspkil               Pris: 425 kronor exklusive moms

Webbinarium

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.