Webbinarium – Skapa egna rapporter i Grav – klockan 13.00-14.00

Kursdatum: 20200610 Program (PDF)

Skapa egna rapporter i grav

Du vet väl att du kan skapa egna Wordrapporter i Aveny? Skulle du vilja att minnesbladet, steninventeringen eller andra rapporter hämtar uppgifter direkt från Aveny? Här lär du dig hur du importerar ett befintligt Word dokument och kopplar dokumentet så att uppgifterna hämtas från Aveny.

Webbinarieledare: Axel Garvars                  Pris: 425 kronor exklusive moms

Webbinarium

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.