Webbinarium – Inställningar för Löpande statistik i Bokning kl. 13.30-14.30

Kursdatum: 20211209 Program (PDF)

Löpande statistikrapportering – genomgång av inställningarna

I Aveny Bokning finns det stöd för automatisk export av den statistik som registrerats i systemet till statistikdatabasen. Det innebär att så snart ett besökarantal registrerats i Aveny Bokning, WebAveny Bokning eller Statistikrapporteringsappen landar siffran hos enheten för forskning och analys på nationell nivå.

För att Aveny Bokning ska kunna exportera den statistik som registreras behöver vissa förberedelser göras i systemet. Förberedelserna syftar delvis till att styra systemet att skicka korrekt statistik samt se till att systemet kopplar statistiken till rätt församling i de fall Aveny används av ett flerförsamlingspastorat. Alla inställningar görs i Aveny Bokning, inga inställningar behöver göras i WebAveny Bokning eller Statistikrapporteringsappen.

Under webbinariet kommer vi att visa hur du gör alla inställningar för att det ska bli rätt med statistiken. Det är först inför verksamhetsåret 2022 som vi kan slå på den löpande rapporteringen men självklart kan man redan innan årsskiftet börja boka aktiviteterna med de inställningar som krävs.

Observera att ni behöver ha optionen Prenumeration på postnummerkatalog, LKF-register samt Svenska kyrkans organisationsregister för att funktionen ska kunna fungera.
När du anmäler dig till detta webbinarium tar vi detta samtidigt om en beställning från ditt pastorat på övergången från 2022, vi tar betalt för installation och igångkörning 1325 kr/h exkl. moms, räkna med 1-2 timmar. Läs mer om funktionen här

Webbinarieledare: Mathilda Zandhers               Pris: 425 kronor exklusive moms

 

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Sista anmälningsdag:  7 dec.

Länk till webbinariet skickas ut i anslutning till kurstillfället. Vid för få deltagare kan kursen komma att ställas in. Avgiftsfri avbokning kan ske senast 2 dagar före webbinarietillfället.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.