Webbinarium – Diarium för självlärda kl 9-10

Kursdatum: 20210309 Program (PDF)

Diarium för självlärda

Vi kommer under webbinariet visa hur du lägger upp nya poster och ärenden i diariet, vilka styrvärden som finns för att skapa enklare hantering av tex adress för avsändare/mottagare och upplägg av handläggare. Vi kommer gå igenom hur du knyter ärenden till varandra och tar ut rapporter från diariet. En genomgång av grundläggande funktionalitet för dig som redan börjat ta dig in i Aveny Diarium men aldrig fått en genomgång.

Webbinarieledare: Axel Garvars                Pris: 425 kronor exklusive moms

Webbinarium

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.