Webbinarium – Bokföringsfil från KOB – förenklar bokföringen av in- och utbetalningar från KOB – klockan 10.00-11.00

Kursdatum: 20201001 Program (PDF)

Bokföringsfil från KOB – förenklar bokföringen av in- och utbetalningar från KOB

Genomgång av den nya rutinen som möjliggör inläsning och bokföring av de övriga transaktionerna i KOB; kyrkoavgift, utjämning, kollekter mm. Alla som har Aveny Ekonomi och KOB-integration kan använda Bokföringsfil från KOB med bokföringsorder. På webbinariet demonstrerar vi inläsning av bokföringsfil och hantering i rutinerna bokföringsorder, verifikationer och bokföringsjournal. Vi går igenom vilka inställningar som behövs i styrvärdet KOB Transaktionstyper för att kontering ska kunna ske automatiskt.

(Bokföring av kund och leverantörsfakturor kopplade till KOB sker via separat integration)

Pris: 425 kronor exklusive moms

Webbinarium

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.