Webbinarium – Samordnade attest- och kodbehörigheter, vad behöver jag tänka på? – klockan 14.00-15.00

Kursdatum: 20200929 Program (PDF)

Samordnade attest- och kodbehörigheter, vad behöver jag tänka på?

Fokus på att förklara hur programmet tolkar registrerade attest- och kodbehörigheter på användarna. Vi kommer att titta på kodbehörigheter som används för budget, analys och attest. Vad finns det för fallgropar och vad ska jag tänka på när jag lägger upp nya attest- och kodbehörigheter? Ta gärna med dig frågor och praktiska exempel från din församling/pastorat.

Utbildningen riktar sig till dig som kör samordnad attest- och kodbehörighet. Samordnad attest- och kodbehörighet innebär att alla behörigheter som används för budget, analys och attest hanteras samordnat i användarrutinen.

Pris: 425 kronor exklusive moms

Webbinarium

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.