Webbinarium – Arbetsunderlag för skötslar i Grav kl 9-10

Kursdatum: 20210323 Program (PDF)

Webbinarium Skapa och skriv ut arbetsunderlag i Grav

Skötselsäsongen drar snart igång på kyrkogårdarna och vi tittar på hur ni tar fram arbetsunderlag för grundskötsel, planteringar mm och kompletteringslistor. Hur ni får fram utskrivna listor, hur ni gör ändringar och ser vad som är utskrivet under säsongen.

Webbinarieledare: Marie Aspkil               Pris: 425 kronor exklusive moms

Webbinarium

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.