Webbinarium – Analys av Aveny Grav – klockan 09.00-10.00

Kursdatum: 20200625 Program (PDF)

Analys av Aveny Grav

Analys av Aveny Grav är ett kraftfullt analysverktyg för planering och uppföljning. Där kan du få en ögonblicksbild över hur det ser ut just nu på kyrkogårdarna, hitta borttagna adresser på gravrättsinnehavare, ta fram hur många sommarblommor som inte fakturerats och hur många gravar som har en upplåtelse som utgår i år för att nämna några saker. Vi går igenom alla flikar och tittar på hur du kan göra urval på respektive flik.

Webbinarieledare: Annamaria Gerdin                Pris: 425 kronor exklusive moms

Webbinarium

Våra webbinarier är kortare utbildningar, ca 1 timme, av olika funktioner i Aveny som sker digitalt. Det du behöver är en dator med mikrofon och gärna en webkamera. Du kommer inför kursen få en länk till utbildningen via mail. Webbinariet går till så att kursledaren visar programmet och du har möjlighet att ställa frågor om du önskar.

Anmäl dig här:De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.