Aveny Bokning – Grundkurs – digitalt

Kursdatum: 20221020 Program (PDF)

Aveny Bokning – digital grundkurs

Kursen vänder sig till dig som är ny till Aveny Bokning.
Under dagen går vi grundligt igenom hur du bokar alla typer av aktiviteter, allt från begravningar, vigslar och dop till gruppaktiviteter, samlingar och lokaluthyrningar. Målet med dagen är att du ska få en genomgång av hur du bokar, söker fram och följer upp olika aktiviteter i församlingen/pastoratet.

Tid: torsdag 20 oktober kl. 09-16

Pris:  3.700 kr för den första deltagaren från en viss förvaltning, 2.500 kr för ytterligare deltagare från samma förvaltning. Moms tillkommer.

Anmäl senast: 13 oktober 2022

Observera att kursen kan bli fullbokad innan anmälan stängs. Därav är ni inte garanterad en plats innan ni har mottagit en anmälningsbekräftelse. Om kursen redan är fullbokad placeras anmälda deltagare i en reservlista.De personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.