Årsavslut Aveny Hogia PA Stockholm – World Trade Center

Kursdatum: 20211209 Program (PDF)

Årsavslut Aveny Hogia PA i Stockholm på World Trade Center

Konferensdagen riktar sig till dig som arbetar med löner/PA och årsavslut i Aveny Hogia PA. Under dagen går vi igenom de rutiner och funktioner som är berörda vid ett årsskifte och hur du gör avstämningar. Vi kommer att lägga extra fokus på vissa funktioner såsom semesterskuldsberäkning, korrigering av kontrolluppgifter och avstämning av arbetsgivaravgifter samt tips och trix i systemet.

Anmäl dig härDe personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.