Årsavslut Lön Stockholm

Kursdatum: 12 december, 2019 Program (PDF)

Årsavslut Lön Stockholm

Konferensdagen riktar sig till dig som arbetar med löner/PA och årsavslut i Aveny Hogia PA. Under dagen går vi igenom de rutiner och funktioner som är berörda vid ett årsskifte och hur du gör avstämningar. Vi kommer att lägga extra fokus på vissa funktioner såsom semesterskuldsberäkning, korrigering av kontrolluppgifter och avstämning av arbetsgivareavgifter samt tips och trix i systemet.

Nytt för i år är att vi får information om regelverket för arbetsgivardeklaration på individnivå som inträder vid årsskiftet samt ny rutin för rapportering av pensionsavgifter

 

Anmäl dig härDe personuppgifter du aktivt registrerar i webbformuläret i samband med anmälan till våra kurser behandlas i Eniacs kundregister.

Uppgifterna används för att Eniac ska kunna tillhandahålla och administrera beställda tjänster, kunna vara behjälplig om du tar kontakt med oss samt fungera som underlag vid faktuering.

Uppgifterna sparas som längst sex månader efter genomförd kurs och du kan när som helst kontakta oss och begära att uppgifterna raderas.

Information om dina personuppgifter kan, vid de kurstillfällen tredje part står till tjänst med lunch/middag, komma att lämnas ut till tredje part för att kunna uppfylla särskilda önskemål vad gäller exempelvis kost.

Jag samtycker till att Eniac behandlar mina personuppgifter enligt ovan.